Skin lifting without surgery

Plasma Lifting

De plasma-behandeling is een revolutionaire doeltreffende behandeling. De plasma-pen produceert aan het uiteinde van de plasma pen via een gouden naald een klein plasmatische flits. Deze flits dringt vervolgens door in de lederhuid naar de fibroblasten waardoor de huid direct lift en dit zorgt  voor een verstevigend effect en voor een snelle én littekenloze genezing!

 

Hoe lang het resultaat zichtbaar blijft, hangt helemaal van de huid en de mimiek af. Rimpels door mimiek (frons/voorhoofd) zullen eerder weer zichtbaar zijn, dan rimpels door huidverslapping. Het effect is langdurig. Maar omdat de behandeling nog niet zo heel lang bestaat, is nog lastig te vermelden hoe langdurig het effect is. Na 1 behandeling is het resultaat al zeer goed zichtbaar. Daarnaast heeft de behandeling ook nog een doorwerkend effect. Omdat de fibroblasten geactiveerd zijn en dus ook weer collageen aanmaken, werkt dit nog 12 weken door in de huid en is het optimale resultaat dan ook pas na en aantal weken goed zichtbaar. 

 

 

Fibroblasten

De belangrijkste functie van fibroblasten is de aanmaak van collageen. Naarmate je ouder wordt neemt niet alleen het aantal fibroblasten af, maar worden ze ook minder actief waardoor de aanmaak van het collageen afneemt. Hierdoor wordt het ondersteunende bindweefsel minder stevig en dit heeft, huid verslapping/ veroudering als gevolg. De fibroblasten bevinden zich in de 2e huidlaag, ook wel lederhuid genoemd.

De Plasmalift zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op de langere termijn. De behandeling zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume. In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 1 of 2 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

 

 

 

 

 


Mooi verouderen wil toch iedereen.

Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het verjongen en verbeteren van de huid zonder operatie of fillers. 

 

 

 

Plasma Instituut 

Hoofdstraat 18A 

5683 AD  Best

 

 

 

 

 

 

Afspraak

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.